Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още преди седмица ръководството на Ботев взело решение за концерта на Горан! Днес от клуба обявиха: Той ще пее в двора на Панаира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 05.09.2024Коментари ()3340
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев Пловдив потвърди новината на Plovdiv24.bg за новата локация на концерта на Горан Брегович. Голямото събитие, което беше определено от "жълто-черните" като историческо, ще се състои на открито в двора на Международния панаир в Пловдив.

Plovdiv24.bg научи, че решението за преместването на концерта е взето от ръководството на "канарчетата" още в края на месец август, но едва днес от футболния клуб оповестиха промяната. До преди два дни от ПФК Ботев промотираха концерта с локация стадион "Христо Ботев" с постове в социалните мрежи.

От клуба внесоха уточнение, че вече се продават само билети за правостоящи, които са на стойност 70 лева. За закупилите седящи места ще бъдат осигурени такива, допълват "жълто-черните".

Ето какво написаха в днешния ден от ПФК Ботев Пловдив:

ВНИМАНИЕ: Концертът на Горан Брегович с нова локация!

Поради проблеми с тревното покритие на стадион "Христо Ботев“, дългоочакваният концерт на Горан Брегович ще се проведе на открито в двора на Международния панаир в Пловдив. Новата локация предлага достатъчно пространство за комфортното провеждане на събитието и гарантира безопасното такова.

Въпреки усилията ни да разрешим проблема, за да осигурим безпроблемното протичане на събитието и да защитим тревното покритие, взехме решение да преместим концерта. Обръщаме се към всички гости на събитието с молба за разбиране и търпение. Екипът на ПФК “Ботев Пловдив" работи усилено за подобряване на условията на стадион "Христо Ботев“. Междувременно искаме да ви уверим, че правим всичко възможно, за да гарантираме успеха на концерта

Всички закупени билети остават валидни за новото местоположение, като за всички закупили седящи, ще бъде осигурена възможност да се възползват от такова.

За тези, които все още не са закупили билети - те са достъпни на цени от 70 лева /правостоящи/.


Още по темата: общо новини по темата: 10
12.09.2024 »
10.09.2024 »
04.09.2024 »
24.05.2024 »
17.12.2018 »
10.12.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oshte-predi-sedmica-rukovodstvoto-na-Botev-vzelo-reshenie-za-koncerta-na-Goran-Dnes-ot-kluba-obyaviha-Toi-shte-pee-v-dvora-na-Panaira-2251846
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.