Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Доброто съществува! Лелчето взриви мрежата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 12.09.2024Коментари ()8300
Популярната инфлуенсърка Йоана Йоко, позната като Лелчето, и нейната благотворителна фондация за втора поредна година водят деца от Пловдив на море, информира Plovdiv24.bg.

В последния си влог в Youtube тя подробно разяснява за туко-що отминалото море с децата от дома за лишени от родителски грижи "Княгиня Мария Луиза".

"Преди 2 години основах благотворителна фондация "Имаш леля", която помага на деца в неравностойно положение и съм суперщастлива, че за втора поредна година успяхме да отидем на море с децата от дома в Пловдив. Винаги е страхотно преживяване", казва тя.

Лелчето сподели, че не й е позволено да снима децата, но знае че те гледат видеата й и посвети влога си на тях и на всички хора, участващи във фондацията й.

"Не виждам децата само от море до море. Аз ходя до дома в Пловдив възможно най- често. Ние се виждаме, празнували сме рождени дни. Те ме разхождат по центъра на града. Има две или три момчета, които ще вземам на работа с идеята да ги обучим и те да имат професионална реализация. Липсвате ми, деца.", допълва Йокко.

Във видеото се вижда и специалната програма на децата по повод 6-ти септември.

Потребителите на мрежата не могат да скрият възхитата си от постъпката на инфлуенсърката:

"Толкова емоционално и истинско! Браво на децата! Поздравявам ви за грижите и вниманието към тези деца!"

"Eй, жена, ей лельо, гледам те и настръхвам, плача."

"Думата "живот" в пълния му блясък, умееш го на 100%. Открила си своeто "защо" и няма по-ценно от това. Адмирации за смелостта, силата, волята и желанието да изпълняваш мисията си и да правиш света по-добро място, ако имаше повече хора като теб, щяхме да пребъдем."


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dobroto-sushtestvuva-Lelcheto-vzrivi-mrezhata-2259170
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.