Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Препоръките към всяка една зодия днес - какво да правят и за какво да внимават
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 12.09.2024Коментари ()9311
©
На 12 септември 2024 г. една зодиите ще осъзнае силата си да влияе на събитията. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Дневен хороскоп за Овен 

Този четвъртък не се целете на високо. Ако се изкачите много бързо - рискувате да загубите равновесие и да паднете, а Вие не го искате. 

Дневен хороскоп за Телец

Този четвъртък не съжалявайте за вложени усилия в дадено отношения. Сега може да Ви изглеждат напразни, но скоро ще разберете, че си е заслужавало. 

Дневен хороскоп за Близнаци 

Този четвъртък рутината може да бъде прекалено мъчителна за Вас. Всеки начин да промените нещо в нея ще е оправдан  - направете го. 

Дневен хороскоп за Рак

Този четвъртък малко пътуване ще разсее облаците, които са се събрали в душата Ви. Вгледайте се по-дълго в природата, бъдете активни физически. 

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък всичко, което кажете ще бъде от полза за Вас. Проявете своя ум и вродено човеколюбие, за да направите някого щастлив.

Дневен хороскоп за Дева

Този четвъртък Вашите приоритети ще бъдат подложени на преразглеждане. Търсете и намерете баланса между разума и сърцето. Бъдете далновидни!

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък не е ден за подвизи. Сега е моментът да се разтоварите психически и физически. Ако се чувствате, изпълнени със сили най-добре е да отидете на дълга разходка, но не се захващайте с нищо сериозно. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този четвъртък добре ще Ви се отразят и дългите разговори със сродна душа. Общуването с представители на противоположния пол ще донесе радост и духовно удовлетворение. 

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък не бягайте от разговорите. Те ще Ви дарят с покой и увереност. Ако сте обвързани добрите думи, изказани днес ще заздравят връзката с партньора Ви.

Дневен хороскоп за Козирог

Този четвъртък е ден, в който може да се осмелите да направите промени във външния си вид. Денят е подходящ за подстригване, косата ще заздравее и ще Ви радва с блясъка си.

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък може да се събудите със спомена за ярки сънища, приличащи на приказка. Каквото и да сте видели в тях -  не търсете дълбок смисъл в тях - едва ли ще се сбъднат. 

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък ще усетите, че сте способни да регулирате и насочвате събитията. Не подценявайте тази своя сила и я насочете в плодотворно русло.


Още по темата: общо новини по темата: 701
18.09.2024 »
18.09.2024 »
17.09.2024 »
16.09.2024 »
15.09.2024 »
14.09.2024 »
предишна страница [ 1/117 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Preporukite-kum-vsyaka-edna-zodiya-dnes-kakvo-da-pravyat-i-za-kakvo-da-vnimavat-2260225
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.