Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голямото завръщане на Слави в bTV
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 16.09.2024Коментари ()2407
©
5 години след като с гръм и трясък напусна bTV, изтегляйки оттам всички свои хора, Слави Трифонов върна музикантите си в голямата частна телевизия. Те вече свирят в новото шоу "Коя е тази песен?", продуцирано от самия него, където пее Керана. Тя е била избрана и за водеща на предаването, като в последния момент е "препънала" считания за фаворит Орлин Горанов.

Керана до последно не е вярвала, че може да стане водеща в bTV, признава самата певица. Дясната ръка на Слави Трифонов – Евгени Димитров-Маестрото, също не отрича, че екипът е минал през големи проблеми в избора на лице на шоуто. Според правилата на формата водещият трябва да е и музикант. В България обаче е много сложно да се намери музикант, който има време да се занимава с тв предаване, излъчвано по два пъти в седмицата, както ще бъде с "Коя е тази песен?".

Хората, които се занимават с музика у нас и са достатъчно популярни, за да ги канят по телевизиите, обикновено имат препълнен с ангажименти график и буквално живеят на път – от участие на участие. Работата в телевизия означава допълнително усложняване на програмата им. Самата Керана, освен че има много участия, е заета и с представления в Пловдивската опера, където играе в рок операта "Исус Христос суперзвезда", а в последните месеци се изявява и като актриса в спектакъла "Всяка първа сряда", партнирайки си с Емил Марков. Въпреки това обаче е приела предизвикателството да се включи и в тв предаването, в което трябва да се разпознават песни само от няколко тона. Звездата не крие, че самата тя трудно се справя с разпознаването на песните, но желае успех на всеки, който иска да опита силите си.

До последно се говореше, че Орлин Горанов има най-големи шансове да стане водещ на новото шоу. Слуховете се засилиха, след като певецът обяви, че напуска хитовото предаване на БНТ "Последният печели". Хората на Слави са преговаряли с няколко души, но Керана в крайна сметка е била предпочетена като най-атрактивна за по-младата аудитория.

"Коя е тази песен?" е второто предаване на Слави Трифонов в bTV тази есен. Първото, чийто старт беше обявен още през лятото, е "Бягство към победата". Негов водещ е Краси Радков, който, също като "Ку-ку Бенд", хората традиционно свързват с Дългия. Той ще си партнира с жена си Станислава Ганчева и танцуващата каратистка Ивет Горанова.

В bTV решиха да пуснат двата пилотни епизода на шоуто в събота и неделя – 14 и 15 септември, но по информация на "Уикенд" след това те най-вероятно ще вървят във вторник и сряда. "Бягство към победата" пък тръгва на 20 септември и ще се излъчва всеки петък.


Още по темата: общо новини по темата: 1908
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
предишна страница [ 1/318 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Golyamoto-zavrushtane-na-Slavi-v-bTV-2264702
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.