Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
КЗК с производство срещу "Пирогов" заради доставка на лекарствени продукти
Автор: ИА Фокус 13:21 / 18.09.2024Коментари ()978
©
Комисията за защита на конкуренцията образува открито производство срещу УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД. Решението на КЗК е публикувано на интернет страницата на Комисията.

Жалбата е от фирма и е по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) срещу решението на болницата за доставка на лекарствени продукти за срок от две години.

Образувано е и открито производство срещу Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК). Жалбата е по реда на ЗОП и е срещу решението на ДНСК за доставка и монтаж на мебели и обзавеждане за нуждите на дирекцията. 

КЗК образува открито производство и срещу Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) по жалба на фирма, подадена по реда на ЗОП в частта за сроковете за подаване на заявления за участие в процедури. 

Жалбата е срещу решението на АПИ за определяне на изпълнител на строително-монтажни работи за обект: Път II-99 "Царево - Малко Търново" от км 58+000 км 117+000.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/KZK-s-proizvodstvo-sreshtu-Pirogov-zaradi-dostavka-na-lekarstveni-produkti-2267568
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.