Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момиче краде капачки от автомобил, камера засне всичко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 18.09.2024Коментари ()8682
©
Пловдивчанин сигнализира за кражба, извършена в "Кючук Париж" в Пловдив преди няколко дни:

"Здравейте. Видеото е от 02.09.24 г. в 18.34 часа вечерта. Ясно се вижда как момиче на възраст около 12 години влиза в двора на кооперацията, сваля 3 от капачките на вентилите ми, опитва се да откърти емблемата от багажника, сваля и 4-тата капачка и изчезва. Огледа се по терасите на влизане и излизане, но не видя камерата. Хора вървят до нея, но това не й пречи изобщо.

Предполагам,че цветът й е харесал, защото бяха брандирани, червени, фрезовани, алуминиеви капачки. Случката се развива в района на "Ноте ди Вино" и "Хаджията Груев" в Кючука. Интересното е, че по всичко личи, че работата е набелязана предварително, защото не оглежда стоката, а действа директно.

Получих информация къде живее детето и реших, ако я видя, да я накарам да звънне на родителите си и да говоря с тях. Обикалях квартала безуспешно, а се оказа и че не живее там,където ми беше казано, реших да спра упражнението и да покажа случката, защото не искам пак да дойде и да демонтира следващите капачки, а и не се знае още какво ще си хареса.

Предходния ден съсед я е видял от терасата, че сваля капачките от "Рено", паркирано на улицата, викнал и тя избягала.

Не си търся парите или капачките, или каквото и да било. Надявам се родителите да стигнат до това видео и просто да вземат мерки да не се повтаря".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Momiche-krade-kapachki-ot-avtomobil-kamera-zasne-vsichko-2267977
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.