Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинско предприятие търси нови служители
Автор: Ивет Калчишкова 22:24 / 20.09.2024Коментари ()1891
©
Община Пловдив търси да назначи ветеринарен лекари и главен счетоводител при общинско предприятие "Зооветеринарен комплекс", научи Plovdiv24.bg.

Потенциалните кандидати за позицията ветеринарен лекар трябва да имат завършено висше образование - ветеринарна медицина. 

Изисква се да притежават добри умения за общуване и желание за работа в екип, както и да са готови за активна и динамична работа. 

Разбира се, най-важното изискване е бъдещите лекари на комплекса да обичат животните.

Желаещите могат да изпратят автобиографиите си на електронната поща на предприятието - op_zvk@plovdiv.bg. Или пък през популярната платформа за предлагане и търсене на работа. 

Обявената втора е свързана с назначението на главен счетоводител – бюджетно счетоводство, човешки ресурси и ТРЗ. 

Изискванията, които трябва да има бъдещия кандидат, за да заеме длъжността са следните - висше икономическо образование, познаване на счетоводното и трудово-правното законодателство, както и професионален опит в областта счетоводството/финансите/човешките ресурси.

Потенциалния служител трябва да притежава умения за работа със счетоводни програми, както и да работи добре в екип. 

Задълженията на бъдещия главен счетоводител също не са никак малко. Той трябва да контролира, ръководи и организира финансово-счетоводни отчетности, съставя първични и вторични счетоводни документи, както и да работи с програмни продукти за изготвяне на работните заплати.

Според публикуваната обява новия счетоводител ще прави отчетността на болничните листове и отчитането им пред НОИ, ще участва в изготвянето на проектобюджета на ОП “Зооветеринарен комплекс“-Пловдив и ще подпомага дейността на директора при разходване на бюджетните средства.

Не на последно място той трябва правилно да прилага вътрешните правила и процедури, свързани с дейността му.

Автобиографиите могат да се изпратят отново на електронната поща на предприятието - op_zvk@plovdiv.bg

Кандидатите трябва да са наясно, че работата ще е целодневна и е за дълъг период от време. Никъде, обаче не са упоменати възнагражденията за позициите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtinsko-predpriyatie-tursi-novi-sluzhiteli-2270772
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.