Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Костадин Димитров: Влизаме в предизборната кампания, за да гарантираме, че големите проекти ще се случат
© Plovdiv24.bg
ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни представители от 16 МИР Пловдив град, предава Plovdiv24.bg.

"За нас е чест и привилегия водач да бъде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов" - каза кметът Костадин Димитров, който е втори в листата. Градоначалникът излиза в неплатен отпуск от днес, а временно изпълняващ длъжността кмет ще бъде заместникът му Иван Стоянов.

Ето как Димитров представи и останалите кандидати за депутати: Георги Георгиев - юрист, лобира за развитието на Пловдив; Тервел Георгиев - адвокат, ръководител на катедра "Наказателно право" в Юридическия факултет на ПУ, доцент; Красимир Терзиев - представител на МГЕРБ, зам.-кмет на Тракия; проф. Даниела Дженева -  ръководител на ансамбъл "Тракия", Фиданка Кацарева - икономист, заместник-кмет на р-н "Централен", Валерия Славова, Десислава Георгиева, Антон Георгиев, Веселина Ботева, Борислава Вичева, Илиян Тиганев, Веселин Стайков – представител на коалиционния партньор СДС, Величка Христозова, Петър Ганев, Мирослав Тенев, Христина Кашилска. 

"Аз ще бъда гарант, че проектите, които трябва да се случат в Пловдив, ще се случат. Влизаме в предизборната кампания, за да гарантираме, че големите проекти ще бъдат реализирани" - заяви Костадин Димитров. Обясни присъствието на много представители на местната администрация с желанието за по-добър резултат за града. Обеща кандидатите на ГЕРБ-СДС ще положат максимални усилия за положителна кампания и много срещи с гражданите. 

ГЕРБ-СДС се надява на повече от 4 депутатски мандата, колкото има в момента. 

"Големите приоритети на ГЕРБ са образование, затова има професор и доцент в нашата листа, аз съм асистент. Последният парламент беше неуспешен, за мен това беше разочарование. В Пловдив имаме силен екип, начело с лидера. Надяваме се да спрем свободното падане" - каза третият в листата Георги Георгиев

Тервел Георгиев допълни: "Безспорно е, че положението в страната е изключително сериозно. За 4 г. безвремие постигнатото през 10-те години управление на ГЕРБ бе почти заличено. Надявам се резултатите в Пловдив да бъдат по-добри от миналите. Важно е българските граждани да осъзнаят, че пропуските са много и недоверието в политическата система е голямо, но това е нашата държава и негласуването е оставяне на свободно падане".

Подробности гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 264
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Dimitrov-Vlizame-v-predizbornata-kampaniya-za-da-garantirame-che-golemite-proekti-shte-se-sluchat-2273808
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.