Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Такава опашка България не помни!
Хиляди хора от Пловдив прекараха отминалата съботна вечер на опашка пред царскиЯ дворец "Кричим", научи Plovdiv24.bg. Причината за струпването на поне 3-4 хиляди граждани там бе светлинният спектакъл Whisper of Lights. 

Всички те са използвали последния топъл ден на септември, за да разгледат напоително рекламираното шоу. 

Оказва се, че през деня онлайн продажбата на билети е била спряла от организаторите под претекст, че дворецът има капацитет. Желаещите да го разгледат са били посъветвани да отидат по-рано, за да закупят на място билетите си. 

Около 20,00 часа в събота вечер хиляди хора чинно са се наредили на огромна опашка. Мястото е било неосветено, а колите са се движили на сантиметри от деца, майка с колички и възрастни хора. Всички те са се наложили да чакат над 20 минути преди да бъде анонсирано, че онлайн билетите пак са в продажба. Малцина са били "избраните", които са могли да си закупят от тях, преди сайтът да  е блокирал. 

Въпреки всички премеждия посетителите са могли да разгледат мястото със светлинни съоръжения. Част от хората са са изпитвали трудности, защото алеите са били неосветени и тесни. 

Справилите се с разходката за около час и са си спестили още по-големия хаос, който е очаквал гражданите желаещи да видят мястото около 22.00 часа. 

Голяма част от вече посетили събитието са на мнение, че 20 лева за вход на човек не си заслужават. Обектът ще продължи да работи до 13 октомври от 20:30 до 23:30 часа.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Takava-opashka-Bulgariya-ne-pomni-2280839
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.