Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Асеновград с жест към Донка Георгиева за пенсионирането й
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:16 / 01.10.2024Коментари ()598
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев връчи плакет на г-жа Донка Георгиева, която се пенсионира като директор на ОУ "Панайот Волов“ в кв. "Долни Воден“. Ръководната функция тя е заемала в последните 5 години. 15 години пък е била зам.-директор на същото учебно заведение.

А останалият й трудов стаж е преминал в отдаденост на децата – като учител. "Ние с Донка Георгиева бяхме съученици, тя беше сред отличниците на класа. С най-добри пожелания поднасям този плакет "Асеновград“. Бъдете жива и здрава дълги години. Приемете моята благодарност, от името на асеновградчани, за всичко, което сте направили в професионален план в името на училището и учениците Ви“, каза пред присъстващите кметът д-р Грудев.

"За мен този жест, от страна на общината, е огромно признание за дългогодишния ми труд. Благодаря на д-р Грудев за съдействието и подкрепата и на всички, с които сме си сътрудничели от община Асеновград. Работих с душа и сърце и това, което бих казала на младите директори, е да имат търпение, да обичат много децата и професията си! Смятам, че така ще постигнат най-добри резултати“, посочи, на свой ред, Георгиева. Освен плакет "Асеновград“, кметът д-р Христо Грудев й поднесе красив букет цветя и подарък със сантиментална стойност.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Asenovgrad-s-zhest-kum-Donka-Georgieva-za-pensioniraneto-i-2282861
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.