Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бенатова за интервюто на Костов: Не остана време за един въпрос, който ми се стори логичен
©
От фейсбук страницата на журналистката Миролюба Бенатова относно интервюто на Иван Костов по bTV.

"Костов изрази задоволство, че вече и други виждат Доган като проклятие, макар и 20+ години по-късно. А на мен ми направи впечатление уважението към журналистите, което той прояви. Някога не му беше типично. Или поне не изглеждаше, че е.

Иначе, каза, че няма да говори за политика, защото е предизборно време, но в рамките на 40 минути спомена герб, пп, бсп "и другите". Не остана време за един въпрос, който ми се стори логичен:

- Г-н Костов, разкажете защото Доган е проклятие. И бихте ли развили мисълта си в днешен контекст? Какво не разбра публиката за механизмите на корупция по време на вашето управление, заради които се разделихте с Йордан Цонев и Христо Бисеров.

И още нещо. Признава, че е сбъркал. Къде? Отговорът, който даде, беше сложен, но го разбрах, сякаш тогава са си затваряли очите в името на големите цели. Пък сега мисли, че може би, ако отстоявали повече ценности, а не посока, може би днес демократичната общност щяла да е по-голяма.

Няма да е лошо някой да опита. Да заложи на ценностите", пише още Бенатова.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Benatova-za-intervyuto-na-Kostov-Ne-ostana-vreme-za-edin-vupros-koito-mi-se-stori-logichen-2283400
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.