Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дама сменя Йордан Радев в Панаира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 17.01.2007Коментари ()2644
Икономическият директор на ЦУМ Веселина Пищялова от днес е изпълнителен директор на “Международен панаир Пловдив”. Досегашният титуляр Йордан Радев е освободен от поста, съобщи новият акционер в националния изложбен център Георги Гергов.

Припомням, че чрез смесеното дружество с община Пловдив “Пълдин туринвест” Гергов взе блокираща квота от капитала на панаира, след като апортира в него семейния хотел “Санкт Петербург”.

Освобождаването на Йордан Радев е мое решение, каза Гергов пред Дарик. Съгласно договорката между Министерството на икономиката, общината и частния инвеститор, изпълнителната власт във панаира ще се държи от Гергов. Както Дарик съобщи преди седмица, от 21 декември м.г. панаирът бе с двама директори – Георги Гергов и Йордан Радев, който е бил представител на “Санкт Петербург” АД в борда, а не на държавата.

Решението не ме изненада, смяната на мениджмънта е нормална при превръщането на едно държавно дружество в публично-частна компания, коментира Йордан Радев. Той подчерта, че оставя печелившо и подредено дружество. Радев призна, че е получил оферта за друга работа от Гергов, но най-вероятно няма да приеме. Информацията е на Дарик радио.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dama-smenya-Iordan-Radev-v-Panaira-22839
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.