Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Грозни реплики, обиди и бойкот в "Игри на волята" снощи, довечера - неочаквана елиминация
©
Бойкот от коалицията на капитана Добрин обрече Гордите на елиминации. Обединените срещу прокудения бизнесмен Кралев участници умишлено изгубиха битката за спасение с цел по-късно да елиминират него и най-близкия му човек в племето – плувеца Благой. Победата в сблъсъка грабнаха Дръзките след запомнящо се представяне на професионалния борец Микяй, а втори останаха Силните, предвождани от денталния хирург Анджела.

Завръщането на бизнесмена Кралев в лагера на Гордите предизвика сътресения и множество негативни емоции във всички племена. Той реши да изпрати танцьорката Пелипенко в племето на Силните, а това решение доведе до отлъчването на младата студентка Миряна на Блатото.

След това в номинационния сблъсък най-слабо стартираха Дръзките, които обаче успяха да наваксат и да грабнат победата след безупречното представяне на бореца Микяй. Силните се класираха втори след като планът за саботаж на капитана Добрин беше изпълнен.

Съветът край огъня с водещата Ралица Паскалева беше изпълнен с много напрежение, а остри думи и обвинения между завърналия се Кралев и неговите съплеменници не спираха да валят през цялото време. След вота на племето с номинации си тръгнаха плувецът Благой и един от враговете на Кралев - Димитър.

Днес мащабното риалити продължава с втора битка за спасение и шокираща елиминация.


Още по темата: общо новини по темата: 2167
03.10.2024 Диляна Попова вече е сама?
03.10.2024 Слави Трифонов: Той, третият идва за секс, ама тебе те измества
03.10.2024 Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, влизал някога в "Игри на волята"
03.10.2024 Певицата с един от най-завладяващите български гласове ще се изправи пред голямо предизвикателство
03.10.2024 Тежък октомври за четири зодии
03.10.2024 Емилия: Щастлива съм, но и малко тъжна
предишна страница [ 1/362 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Grozni-repliki-obidi-i-boikot-v-Igri-na-volyata-snoshti-dovechera-neochakvana-eliminaciya-2284416
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.