Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Актьорът Васил Драганов не спира да инвестира в имоти
©
Васил Драганов продължава да инвестира смело в недвижими имоти. Актьорът от Народния театър, "Комиците" и "Столичани в повече" отдавна притежава апартамент в София и лятна резиденция в Царево, а през лятото си купи и още едно жилище в столицата. Тепърва пък ще си търси и вила. 

"От няколко месеца съм собственик на 130 квадрата в кв. "Сухата река". Ново строителство е блокът и в момента майстори ни довършват венецианската мазилка в четвъртата стая. Предишният апартамент в "Хаджи Димитър" беше по-малък и реших да го отдавам под наем. Със сина и дъщерята напоследък си говорим, че трябва да вземем и къща с басейн до София. Вече преглеждам обявите и се надявам да открия добра оферта", сподели за "Уикенд" екранният Радко Чеканов. И допълни, че в момента няма никакви кредити към банки. За големите си имотни сделки колоритният артист разчитал на спестяванията си.

Наскоро Васко бил в Грузия, където с колегите му от Имперската трупа представили спектакъла "Бурята". Публиката в бившата съветска република останала очарована от българите и ги възнаградила с 25 биса, пише HotArena.

"Тепърва ще стане ясно кога ще играем "Хага" във Вашингтон. През ноември пък ще имам турне в 10 американски града с постановката "Семейството", разкри част от предстоящите си гастроли зад граница 48-годишният баща на две деца.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Aktyorut-Vasil-Draganov-ne-spira-da-investira-v-imoti-2288550
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.