Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Недоволство в Пловдив срещу актьора, изиграл Гунди в най-чакания филм
© Фейсбук
Актьорът Павел Иванов, който влиза в ролята на легендарния Георги Аспарухов във филма "Гунди – Легенда за любовта“, символично даде първия удар в мача между Ботев и Левски, изигран през уикенда.

Голяма част от феновете на пловдивчани обаче останаха недоволни от действията на Иванов, който секунди след даде символично начало на двубоя, отправи специален поздрав към агитката на софиянци, без да стори същото с привържениците на домакините.

Ето какво написа самият той в социалната мрежа Фейсбук по този повод:

"С уважение и смирение изпълних символичен център снощи. Това се случи в Пловдив, когато Ботев и Левски се изправиха един срещу друг.

С огромна признателност към двата клуба и техните привърженици, които позволиха това да се случи и допуснаха мен до терена за няколко минути.

Направих това в знак на дълбоко уважение към историята на тези клубове и техния огромен принос за българския футбол!

Прекарах години, изучавайки в детайл важността на престоя на господин Георги Аспарухов в Ботев Пловдив. Знам колко много е научил там и с какви незабравими легенди на футбола е имал възможността да играе. Знам за привързаността му към този отбор!

Чико-Тумби-Гунди-гол!

Никога няма да забравя и наученото за неговата кариера в Левски и непреклонната му всеотдайност към любимия син отбор! Знам подробно колко е обичал синята фланелка, възхищавам се на легендарния му път от номер 6 (в защита) до номер 9 (в нападение).

Никога няма да забравя и наученото за неговото лъвско сърце, което е бранило нашата чест с екипа на националния отбор на България! Отново с деветка!

Няма да забравя, че господин Георги Аспарухов е българин, атлет, баща и съпруг, достоен син на семейството си , който трудно може да се подели между клубовете или обществото. Той е на България! А ние всички сме България!".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nedovolstvo-v-Plovdiv-sreshtu-aktyora-izigral-Gundi-v-nai-chakaniya-film-2290460
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.