Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бойко Борисов: Това с "равноотдалечения премиер" е някаква мимикрия!
©
Ние сега като сме разделени - всеки се връща в старото русло, в което е бил. Докога така ще продължаваме? Това с равноотдалечения премиер е мимикрия, в която да може с плаващи мнозинства да се доразруши и съдебната система. Това каза по време на пресконференция в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на "Фокус".

"Трябва да се разрешат проблемите с регулаторите и споровете в съдебната система да са справедливи. Ние дори за регулаторите не можем да намерим равноотдалечен от двете страни човек за когото и да било досега. Намерихме за НЗОК и то така го намерихме, че в един момент ги накарахме и те, и ние, и двамата да си подадат оставките", заяви Борисов.

"Тези, които попречиха на еврозоната - сега са най-големите й защитници. Ние бяхме изпреварили Хърватия, сега румънците са пред нас в светлинни години", коментира още той.

"Този филм (бел. ред. с равното отдалечаване) го играхме. Ми, като е толкова отдалечен как ще се сближим? То ще е кой да надделее над министрите. Абсурд. Ние го правихме. Лидерите на "Промяната" бяха Кирил и Асен. После те избут
аха акад. Денков напред, а ние - Мария Габриел я върнахме. За да е равно отдалечено", каза още лидерът на ГЕРБ. 

Борисов се усъмни, че някой "тихичко се примъква да пипа флашките и устройствата за изборите" и бе категоричен, че това, което харчим, е повече от това, което придобиваме. Според него, обществените дебати толкова са се изместили към по-пикантните теми, към по злободневните теми, че ако се говори за следващо управление, по всички теми трябва да има разбиране как ще се продължи.

Повече вижте във видеото.


Още по темата: общо новини по темата: 323
08.10.2024 »
08.10.2024 »
07.10.2024 »
07.10.2024 »
05.10.2024 »
05.10.2024 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Boiko-Borisov-Tova-s-ravnootdalecheniya-premier-e-nyakakva-mimikriya-2290750
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.