Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Кариер шоу" в Пловдив: Топ работни места са в сферите на маркетинга, търговията и инженерната дейност
Около 30 големи компании се включиха в тазгодишното издание на "Кариер шоу", което се проведе в пловдивския панаир. Фирми от различни сектори, сред които IT, услуги и производство, представиха пред младите хора възможностите за работа и кариерно развитие, предава Plovdiv24.bg.

"Кариер шоу" се провежда за втори път в Пловдив. Младите хора предпочитат  сферата на информационните технологии, в които може да се работи дистанционно. В IT сектора заплащането продължава да е сравнително високо, макар че и производствените предприятия осигуряват добри възнаграждения и много допълнителни социални придобивки.

Като топ работни места се определят сферите на маркетинга и рекламата, търговията и продажбите, инженерната дейност. Не малък е интересът към  администрацията и човешките ресурси, отбелязват организаторите.

Предимството на кариерни форуми като този е това, че освен щатни работни места се предлагат и възможности за стаж на завършващи и току що завършили образованието си. 

Паралелно с изложението, в съседна зала изтъкнати професионалисти от различни области изнeсоха лекции как да се постигне добро кариерно развитие. 

Следващата проява на "Кариер шоу" е във Варна другата седмица.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Karier-shou-v-Plovdiv-Top-rabotni-mesta-sa-v-sferite-na-marketinga-turgoviyata-i-inzhenernata-deinost-2291166
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.