Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нидал Алгафари за Big Brother: Екипът на предаването се е постарал да извади от най-низкото дъно участниците
© Фокус
Пиар експертът и политически анализатор Нидал Алгафари направи коментар на новото издание на Big Brother, на което бе дадено начало на 8 октомври вечерта. Публикуваме думите му без редакторска намеса:

Приятели,

вчера изгледах първия епизод на социалния експеримент по Нова телевизия. Беше ми интересно и разбрах, че живея в свят, различен от показания от предаването. Срещал съм се с много човеци из столицата, големите градове, малките населени места и почти обезлюдени села. Общувал съм с много ерудирани и интелигентни хора, с човеци с различни професии, пенсионери, безработни, психически нестабилни, но като показаните в реалитито не съм виждал, срещал и общувал. 

Екипът на предаването явно се е постарал, и то много, да извади от най-низкото дъно участниците. Чрез показаните, драпащи за слава, обрисуват най-грозната възможна картина за потомците на Талев, Йовков, Чудомир, Майстора, Кабаиванска, Гяуров, Бояджиев, Свети Иван Рилски, Свети Климент и още безброй величия. Дават за пример на идните поколения, че жените са само обекти на похот и златотърсачки, а мъжете са накичени в злато банкомати.

От проведените разговори поне в първия епизод е видно, че се толерира простащината, тъпотата и аморала.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Nidal-Algafari-za-Big-Brother-Ekiput-na-predavaneto-se-e-postaral-da-izvadi-ot-nai-nizkoto-duno-uchastnicite-2291950
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.