Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Къде се крият капаните при фалшивите обяви за продажба и наем на имот?
Автор: Илиана Пенова 16:29 / 13.10.2024Коментари ()1589
©
Все повече различни онлайн платформи за продажба и отдаване под наем на недвижими имоти са сред най-често използваните от потребителите начини за търсене на жилище.

Често обаче се оказва, че обявата, която сте си харесали е фалшива. Понякога никой не отговаря на телефонните ви обаждания, а в други случай едни и същи "фирми" отговарят, че тъкмо са продали, желания от вас имот, но могат да ви предлагат друг и всъщност това е един от капаните да ви предложат обект, към когото няма особен интерес, като ви привлекат със снимки на несъществуващ имот, който изглежда атрактивно.

Освен това е начин и да придобият повече информация за пазара - за купувачите, желанията им, приоритетните квартали и изисквания. 

Подобен тип обяви се появяват най-вече на места, където търсенето се осъществява от частни лица, а не от други брокери или агенции.

Това най-често са Фейсбук групи, Olx, Базар.бг и тн. Важно, когато разглеждате обяви, е да не се подвеждаме от снимки и винаги да обръщате внимание на съотношението цена - качество.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kude-se-kriyat-kapanite-pri-falshivite-obyavi-za-prodazhba-i-naem-na-imot-2296854
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.