Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Костадин Димитров: ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да управляват
© Plovdiv24.bg
Пловдив е домакин на национална среща, посветена на транспортния сектор в страната, организирана от ГЕРБ-СДС. Събитието се провежда в Дома на културата "Борис Христов", предава Plovdiv24.bg.

"Още от 2009 г. г-н Борисов говореше за Околовръстния път на Пловдив. Преди няколко дни направихме първа копка, плод на 10 месеца усилени разговори, за да се случи изграждането на тази отсечка до Асеновградско шосе. След 2-3 години ще имаме една част от участъка.

Много проблеми има, но, за да се решат, трябва да има правителство, да няма прехвърляне на топката от една на друга институция. Началото е поставено, но трябва община, правителство, министерство – всички да работят в една посока, а именно – развитието на областните градове.

ГЕРБ-СДС показаха в годините, че могат да изграждат инфраструктура, че могат да управляват. Показахме в годините, че големите, важните проекти в Пловдив бяха подкрепени. За да продължи това, да се случат нещата за Пловдив и региона – трябва да имаме подкрепата на правителството, а то може да се случи единствено с правителство на ГЕРБ.

Преди 2 дни имахме мач на националния отбор на стадион "Христо Ботев". До дни ще обявим обществената поръчка и за довършването на стадион "Локомотив". Имаме зала Колодрума, в която се провеждат много събития. Свидетели сме как в годините ГЕРБ и г-н Борисов полагахме усилия за тези обединители на нацията, за тези спортни съоръжения. Когато се получи забавяне, идва спасителят г-н Борисов и нещата се оправят. 

Радвам се, че Пловдив като транспортен център, е домакин на тази дискусия" - заяви при откриването на конференцията кметът Костадин Димитров, който е втори в листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС от Пловдив-град.



Още по темата: общо новини по темата: 352
14.10.2024 "Галъп": Девет политически формации имат шанс да влязат в следващия
парламент
14.10.2024 Борисов: Ще има правителство, когато ГЕРБ има над 80 депутати
14.10.2024 Лидерът на ГЕРБ: Обраха ви с по 1 лев за дизела и бензина. 6-7 милиарда ви взеха от джобовете, както си стоите
14.10.2024 Борисов: Дайте да го видим този равноотдалечен премиер
14.10.2024 Две седмици преди изборите: Има ли надежди за редовно правителство?
13.10.2024 Костадин Костадинов беше награден от Фондация "Искам бебе" на събитие, провело се вчера
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Dimitrov-GERB-SDS-dokazaha-che-mogat-da-upravlyavat-2297583
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.