Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
От "Молец" казаха за раздялата
©
Известното дуо "Молец" обявиха официално дали слагат край на общата им група и дали всеки от тях поема по пътя си. Крис Макаров и Юли Славчев от “Молец" и екипът им разкриха подробности за бъдещите проекти.

“От името на Крис Макаров и Юли Славчев, както и целия екип, който стои зад група “Молец", искаме да обявим официално, че спекулациите, тиражирани в последната седмица относно разпадането на дуото, са неверни! “Молец" не само не се разделят, но са по-обединени от всякога. Крис и Юли споделят най-искрена и дълбока благодарност към всички свои фенове, които ги подкрепят и се вълнуват за всичко, което им предстои" – се казва в позицията.

“Нов сайт и профили в социалните мрежи с различен облик, нова песен, както и грандиозен спектакъл в зала “Арена София" на 21.11, са само част от вълнуващите събития, върху които Крис и Юли работят усилено в последните седмици. Предстои и поемането по важен творчески път по създаване на нова музика, поради което за неопределен период от време групата няма да планира бъдещи концерти и публични изяви" –  се посочва още от екипа на дуета.

Двамата хвърлиха в недоумение феновете си след като изтриха всички свои публикации в мрежата, а единствента им такава гласеше: МОЛЕЦ ЗА ПОСЛЕДНО! 

Крис и Юли обясниха, че са имали предвид, че е последният от големите им концерти и планират почивка от сцената, отдават се на творчеството си.


Още по темата: общо новини по темата: 2468
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
предишна страница [ 1/412 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ot-Molec-kazaha-za-razdyalata-2301693
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.