Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка: Извикахме лекар, а той дойде вкъщи заедно с погребален агент!
©
В редакцията на Plovdiv24.bg продължаваме да получаваме сигнали във връзка с дейността на арестувания в Пловдив собственик на траурна агенция.

Ето го поредния такъв сигнал:

"Здравейте. Преди 7 месеца баща ми почина. Свързахме се с личния ни лекар и той ни каза да повикаме частна Бърза помощ, за да ни напишат съобщение за смърт, понеже беше след работно време, около 21:00 ч.

Частната бърза помощ беше 6-150. След около 30 минути дойде лекар, по спомен от арабски произход, но ми направи впечатление, че с него дойде и момчето от репортажите Николай Амбарев.

Докторът написа съобщението за смърт, а Амбарев ни предложи да направи кремацията на баща ми и беше подготвен с каталог за ковчези и цени. В бързината и в скръбта си се съгласих и платихме 2700 лева за кремация. След това разбрах, че това е страшно висока цена, но вече бяхме платили.

Изключително съм огорчена и възмутена как може доктор да идва с погребална агенция и да се възползват от трагедията на хората. Когато попитахме защо е такава цената, Амбарев каза, че цените са се вдигнали и отделно имал отношения с частната Бърза помощ и трябва да се отчита и на тях. Чакахме 3 месеца, докато получим ураната ни. Просто нямам думи. Моля се да бъде подведен под отговорност този човек и да няма други измамени хора".


Още по темата: общо новини по темата: 4
17.10.2024 В Пловдив решават да остане ли в ареста погребалният агент, лъгал за кремация на починали
17.10.2024 Лъсна нова схема на арестувания в Пловдив погребален агент
16.10.2024 Бизнесменът, който се изгаври с близки на починали, е само на 25 години
14.10.2024 Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Izvikahme-lekar-a-toi-doide-vkushti-zaedno-s-pogrebalen-agent-2301969
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.