Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Среща на тема „Предоставяне на услуги в общините чрез доброволци” ще има в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 24.01.2007Коментари ()1861
Областна администрация Пловдив и фондация „Национален алианс за работа с доброволци” организират работна среща на тема: „Предоставяне на услуги в общините чрез доброволци”. Срещата ще се проведе днес в конферентната зала на хотел „Санкт Петербург”.

На срещата ще бъдат обсъдени възможностите за изграждане на доброволчески общински служби и предоставянето на качествени социални услуги от страна на общините с цел навременното информиране и координиране на действията между местните власти на територията на област Пловдив. През 2007 година фондацията планира да разшири мрежата от центрове за доброволци в страната. За изграждането на още десет центъра - доброволчески общински служби, са предвидени средства, техническа и експертна помощ. Финансирането на тези дейности ще се извърши по одобрен проект на НАРД пред фондация „Чарлз Стюард Мод”. Сред предвидените дейности свързани с разширяване на националната мрежа са: предоставяне на ноу-хау, обучение на координаторите на дейността и доброволците в съответните общинските центрове, конкретна помощ при организиране и провеждане на работния процес, предоставяне на стандарти за предоставяне на социални услуги, партньорство при осъществяване на проектен мениджмънт, създаване на супер визия, предоставяне на информационни материали и др. Информацията е на агенция "Фокус".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sreshta-na-tema-Predostavyane-na-uslugi-v-obshtinite-chrez-dobrovolci-shte-ima-v-Plovdiv-23068
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.