Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Iron Maiden: Почивай в мир, Пол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:52 / 21.10.2024Коментари ()3081
©
"Всички сме дълбоко натъжени да научим за кончината на Пол ДиАно. Приносът на Пол към Iron Maiden беше огромен и ни помогна да тръгнем по пътя, по който вървим като група почти пет десетилетия.

Неговото пионерско присъствие като фронтмен и вокалист както на сцената, така и в първите ни два албума, ще бъде запомнено с много нежност не само от нас, но и от феновете по целия свят.

"Толкова е тъжно, че го няма“, коментира Стив Харис. "Свързах се с него едва наскоро, докато си изпращахме съобщения за Уест Хям и техните възходи и падения. Той все още концертираше доскоро, това беше нещо, което го поддържаше, да бъде там, когато можеше. Той ще липсва на всички ни. Почивай в мир приятел".

Бяхме много благодарни, че имахме шанса да наваксаме пропуснатото преди няколко години и да прекараме време с него още веднъж. От името на групата, Род и Анди и целия екип на Iron Maiden, ние изразяваме нашите най-дълбоки съболезнования към семейството и близките приятели на Пол. Почивай в мир, Пол", съобщиха от "Айрън Мейдън" по повод смъртта на техния първи вокалист Пол ДиАно.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Iron-Maiden-Pochivai-v-mir-Pol-2307056
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.