Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мария скочи на шеф Петров, той пък на Алекс Богданска
©
Фолк звездата Мария отново провокира буря в социалните мрежи, след като насочи остри думи към известния готвач шеф Борис Петров. Двамата имат дългогодишна история на конфликти, започнала още в къщата на "ВИП Брадър“, където миньончето успя да затвори устата на шеф Петров по време на техните скандали.

По време на последния лайф на "Биг Брадър“, Мария бе поканена като коментатор и не пропусна да спомене името на готвача, сравнявайки го с един от участниците в шоуто. "И шеф Петров ходеше и дуднеше. Ти му казваш, че не искаш да говориш с него, а той те преследва като енергиен вампир“, отбеляза певицата, като намекна за постоянните му конфронтации.

Това сравнение явно засегна шеф Петров, който не закъсня с реакцията си и веднага отвърна на Мария в личния си профил във "Фейсбук“. "Един енергиен вампир броди из България, това е духът на шеф Петров, явно още ме сънува Отварачката“, написа той с типичния си остър тон, използвайки прякора на Мария.

Освен с Мария, шеф Петров се заяде и с водещата на шоуто Александра Богданска, с която също е споделял къщата на "ВИП Брадър“. В поста си той отправи директни обиди към нея, като визира скандала около личния ѝ живот от преди години. 

"Богданска малко сплескана ми иде, отделно, че се движи като Пинокио пред камерата, пише "Блиц". Т'ва не е като да захапеш пръстче“, написа готвачът, правейки препратка към драмата с бившия ѝ Даниел Петканов, който преди време показа снимки от самолет, на които Алекс хапе пръста на непознат за нас мъж.

Острите думи на шеф Петров отново събудиха интерес и коментари сред феновете, които не са изненадани от поредния сблъсък между двамата.


Още по темата: общо новини по темата: 2581
22.10.2024 Азис с яке за 20 бона
22.10.2024 Почина известен актьор от "Спасители на плажа"
22.10.2024 БНТ променя програмата си
22.10.2024 Дъщерята на Христо Шопов се върна в България
22.10.2024 Голяма красавица е гаджето на милионера от "Биг Брадър"
22.10.2024 Григор Вачков искал внуци от Владо Пенев и Марта Вачкова
предишна страница [ 1/431 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Mariya-skochi-na-shef-Petrov-toi-puk-na-Aleks-Bogdanska-2307759
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.