Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ангел Георгиев: Излезте и гласувайте срещу статуквото с бюлетина номер 12
©
Кандидатът за народен представител за Пловдив и област Смолян - Ангел Георгиев категорично отхвърли възможността за бъдещи разговори с ГЕРБ или ДПС на Доган и ДПС на Пеевски.

“За нас няма разлика между тези политически субекти, те са еднакви. С тях дори няма да разговаряме. С останалите формации бихме провели диалог, като ще представим нашата визия за управление и конкретните цели, които искаме да постигнем", заяви Ангел Георгиев в интервю.

В допълнение към казаното, той подчерта, че се подготвя нова сглобка - ако ГЕРБ, ДПС на Пеевски и ПП-ДБ имат 121 депутата след изборите, те ще направят нова коалиция.

“Призовавам всички български граждани да излязат и да гласуват, за да не позволят на купения, корпоративния, зависимия вот и формациите на статуквото да управляват отново. Тези партии са готови отново да работят заедно", коментира още Ангел Георгиев.

Той посочи конструктивната и успешна законодателна дейност на “Възраждане", по отношение на забраната на пропагандирането на нетрадиционна сексуална ориентация в българските учебни заведения и сред българските деца.

“Също по наше предложение, Парламентът гласува абсолютно единодушно декларация срещу обидните изказвания на политици от Северна Македония, осигурихме средства за хората с дислексия, осигурихме достойно пенсии на треньорите на параолимпийците, забранихме частично рекламата на хазарт". допълни още водачът на листите на 16 МИР Пловдив и на 22 МИР Смолян Ангел Георгиев.

“Излезте и гласувайте срещу статуквото с бюлетина номер 12. Подкрепете ни, за да се преборим с мафиотския модел, който е завладял държавата, да отвоюваме българската независимост, да вдигнем българската икономика и да направим България едно по-добро място за живеене, каквото всеки един от нас заслужава тя да бъде", каза още Георгиев.

“Възраждане" е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Още по темата: общо новини по темата: 410
22.10.2024 Бивш депутат: Очаквам още по-ниска избирателна активност
22.10.2024 Бойко Борисов: Толкова ми е гневно, че нищо няма да кажа!
22.10.2024 Костадин Димитров: За да просперира България, подкрепете ГЕРБ-СДС с
№18!
22.10.2024 От "Възраждане" питат: Обезпечава ли държавата пълноценно безопасността на жп транспорта в страната
22.10.2024 Ангел Георгиев: Единствено "Възраждане" предлага отговорна и държавническа политика
22.10.2024 Росица Матева, ЦИК: Пет общини още не са съобщили дали са унищожени ролките с хартия от предишни избори
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Angel-Georgiev-Izlezte-i-glasuvaite-sreshtu-statukvoto-s-byuletina-nomer-12-2307999
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.