Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сравниха го с дърта свекърва
© Нова тв
Ключови грешки в комуникацията при Дръзките изпратиха племето на поредни номинации в “Игри на волята". Макар да стартираха убедително, Сините не съумяха да изберат правилната стратегия и загубиха оспорваната регата.

В герой за Храбрите се превърна младата студентка Миряна, която умело ръководи кораба на отбора във водата и реши финалната загадка заедно с компютърния специалист Мартин. На второ място завършиха Зелените след неуспешен опит на рисковия мениджър Караолис да подреди пръв пъзела.

Загубата в номинационната битка не беше единствената лоша новина за Дръзките. Новодошлият в племето Борисенко се вслуша в думите на бореца Микяй и доминантната коалиция в отбора и отново изпрати бившата си съотборничка Анита в изгнание на Блатото, където тя ще трябва да се бори за оставането си в играта.

Пристигането на финансовата мениджърка на най-тежката локация в Дивия север даде нова надежда на бизнесмена Кралев, който опита да я привлече на своя страна преди гласуването за изгонване между Блатните по-късно тази седмица.

Прави впечатление обаче, че все повече зрители открито признават, че не харесват словоизлиянията на Раду Шулек, който е роден в Молдова.

"Раду безспорно е добър в игрите, но става малко досаден с това непрестанно дуднене... Като някоя дърта свекърва", обобщава голяма част от коментарите зрител.


Още по темата: общо новини по темата: 2623
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
предишна страница [ 1/438 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Sravniha-go-s-durta-svekurva-2310456
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.