Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ергенката Алекс каза влиза ли в къщата на "Биг брадър"
©
Красавицата Александра Гърдева нашумя през 2022-ра с изявите си в романтичното риалити "Ергенът", а през 2024-та отново изгря в праймтайма. От февруари до май тя участваше в отбора на знаменитостите в кулинарния формат "Хелс Китчън" и готвеше пред камерите с Китодар Тодоров, Гатьо, Тома Здравков и др. Обстановката в Кухнята на Ада бе изключително напечена заради горещите котлони и строгия шеф Виктор Ангелов, но и заради конфликтите на Алекс с певицата Бони.

Репортер на "Уикенд" се свърза с 37-годишната хипнотерапевтка и инфлуенсърка и я разпита подробно за всичко най-актуално в живота й. Основна тема в разговора бе и баща й Пламен Гърдев, който тази есен е съквартирант на Ивонне, Беба и Атиджа в Къщата на "Биг Брадър". 

- Алекс, гледате ли "Биг Брадър", където участва и баща ви Пламен Гърдев? Очаквате ли изненади от родителя си в Къщата?



- Гледам "Биг Брадър" винаги когато мога. Когато съм изпуснала някой епизод, си го пускам по-късно и следя внимателно случващото се на екрана. От наблюдаваното досега не съм изненадана от поведението на баща ми. Познавам добре татко и виждам, че е себе си в шоуто, в което има и други готини и свежи хора. Някои от участниците ги знам отпреди. Едната е Анджела - с нея сме били заедно в интернет риалитито "Къщата на инфлуенсърите". От излъчените досега епизоди нямам лошо мнение за никой от съквартирантите. Установявам обаче, че не им е лесно. Като терапевт наблюдавам как някои стигат до разни детски травми, но това е съвсем нормално за средата, в която се намират.

- Ако ви бяха предложили да влезете и вие в Къщата с баща ви...



- Бих гостувала в студиото, за да защитя баща ми при номинация, но като участник, честно казано, не бих се чувствала комфортно в "Биг Брадър". Не бих влязла, та дори и в Къщата да съм с баща ми. Ако обаче ме поканят във "ВИП Брадър", може и да склоня при определени условия.

- Баща ви обсъди ли с вас желанието си да участва във формата?



- Бях изненадана, когато ми сподели, че си е пуснал документи за участие в кастинга на "Биг Брадър". Каза ми, че вече е направил толкова много неща в живота, че иска да усети и какво е в Къщата. Подкрепих го. Предупредих го обаче, че няма да е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Обясних му на какво ще бъде подложен, ако стане един от участниците във формата.

- Твърди се, че години наред не сте поддържали никакви отношения с баща си. Кога се затоплиха отношенията ви?



- Баща ми от доста време си е в България и е абсурдно да тиражира, че държим дистанция един от друг. И аз попаднах на статия, в която се твърди, че не сме били близки. Това, което заявих в интервю преди време, не се тълкува коректно. Тогава казах, че когато татко беше в Америка като емигрант, 14 години не сме се виждали. В този период обаче сме си се чували, говорили сме с часове по телефона. Никога не сме прекъсвали връзка. Това, че е бил в чужбина и не е бил до децата си, не прави от баща ми лош родител. Много го обичам, както и той мен. Добър човек е, прекрасен. Направил е три деца, които са успешни хора.

- За постоянно ли се е прибрал баща ви в България?



- Не се е прибрал за постоянно. Идва си, стои известно време в България и след това отново заминава за САЩ. Има си къща във Флорида, за която нито той, нито аз, нито някой друг от близките ни знае дали не е пострадала от урагана "Милтън". След като излезе от "Биг Брадър", баща ми ще проучи какво се е случило с имота му. Стискам палци всичко да е наред.

- Какво работи татко ви в Америка?



- Когато е отишъл в Америка, се е занимавал с много неща. Трудолюбив човек е, работата не го плаши. Не мога да разбера злобните писания, че бил тираджия. Това си е тежка и отговорна работа и трябва да се приветства всеки, който е готов да се нагърби с нея. Татко е бил и диджей, а двамата сме имали и заведение на плаж в Испания. От 15 г. той прекарва всяко лято в България. Върти бизнес на нашето Черноморие. Последно имаше две фреш барчета.

- Говори се, че баща ви притежава мотор за 40 хил. евро…



- Истина е, голям фен е на моторите. Доколкото знам, има два. През лятото спаси човек от удавяне в Созопол и на следващия ден пострада от мотора, паднал на крака му. Травмите бяха много сериозни. Имаше скъсани връзки и се наложиха две операции. Доста време изкара в болница баща ми. Беше му много сериозно положението и смятах, че ще се откаже от "Биг Брадър", че няма да влезе.

- Има ли жена в живота му? А други деца освен вас, сестра ви и брат ви?



- Баща ми има жена в живота си от 5 години. Познаваме се с нея и много се обичаме. Като голямо италианско семейство сме, когато се събираме всички по празници. Щастливи сме заедно, непрекъснато общуваме един с друг. Татко има само три деца. Кака е с година и 5 месеца по-голяма от мен и е по-семеен тип човек. Брат ми е с 3 години по-възрастен. Той също е семеен и работи като майстор. Само аз от трите деца на татко още не съм минала под венчило.

- Докато бяхте в "Ергенът", разбрахте за съществуването на брат си. Простихте ли на баща си, че толкова години не ви е казал за сина си?



- Няма какво да прощавам. Татко е бил млад тогава и никой не може да го вини. Доста отвратителни твърдения изчетох в интернет по темата. Не мога да разбера злобата на непознати хора към баща ми, който всъщност е добър човек. Да, допускал е грешки като всеки човек, за които най-вероятно си е платил, но да го съдят непознати не е окей. С брат ми имат връзка от 3 години. Преди това не са общували, но не знам други подробности по този въпрос.

- Майка ви как е? Има ли мъж в живота й?



- Мама е много добре. Работи от 40 години в "Кока-Кола". Прекрасна жена е, с хубава ценностна система. Тя възпита мен и сестра ми да уважаваме и обичаме татко. Не казала и една лоша дума за него. В момента майка ми няма мъж в живота си. Наскоро се раздели с човека, с когото бяха заедно 15 години.

- А във вашия живот появи ли се мъж?



- Да, от лятото. Не бързам да го определям като гадже, защото допускам бавно хората до себе си. В момента двамата сме в период на опознаване. Прекрасен човек е той, но на този етап все още не живеем заедно.

- На 37 години чувствате ли се готова за семейство и деца?



- Да, чувствам се. Искам до себе си човек, който да е на същото ментално ниво като мен. Това е и причината все още да не съм създала семейство. Нямам страх да не остана сама, повече се плаша да не се окажа с неподходящ мъж. Искам да родя две деца и да осиновя трето - стига, разбира се, да мога да си го позволя.

- Важно ли е за вас финансовото състояние на мъжа до вас?



- Абсолютно не. Изключително амбициозна жена съм и изкарвам пари от 16-годишна. Навремето започнах работа в едно кафе и оттогава не съм имала момент на безпаричие. Разбира се, че няма да допусна в живота си някой, когото аз ще трябва да издържам и обгрижвам. За мен обаче много по-важен е интелектът на човека, а не благосъстоянието му. Добре е все пак мъжът да изкарва поне колкото жената, за да не се чувства самият той зле.

- Какви са актуалните ви професионални ангажименти?



- В момента правя платформа, в която ще има различни общества – моето ще е за личностно развитие. Още не съм започнала да го рекламирам, а вече мога да се похваля с 15 членове. Във въпросното общество ще се провеждат курсове, които ще се посещават след заплащане на абонамент. Ще предлагам индивидуални онлайн срещи, а също и групови. Отделно правя и други курсове за личностно развитие. Миналият месец имах четири. Също така си работя в кабинета и като инфлуенсър. Пълна съм с идеи и за още проекти, но за тях е рано да говоря.


Още по темата: общо новини по темата: 2698
28.10.2024 Виктория Бекъм яде този зеленчук всяка сутрин, ползите за човешкия организъм са големи, намалява и възпалението
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
28.10.2024 Филмът, който спечели сърцата на българите, близо 240 000 го гледаха
28.10.2024 Една година без един от най-добрите комедийни актьори
предишна страница [ 1/450 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ergenkata-Aleks-kaza-vliza-li-v-kushtata-na-Big-bradur-2315497
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.