Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Петима пловдивчани атакуват рекордите на Гинес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 29.01.2007Коментари ()2593
©
Петима пловдивчани ще участват в извънредното предаване на БТВ “Рекордите в България”. Предаването ще се излъчи на 3 или на 4 март.

Първият от тях е Васил Павлов- собственик на кола, която е със специална изолация със смола. Според него със специална изолация теглото на колата се увеличилo с 25 килограма, но разходът на гориво не се е покачил чувствително. Организаторите заявиха че са получили над 2000 обаждания от цяла България.

Вторият кандидат-рекордьор от Пловдив, който ще бъде сниман от екипа на предаването е Стефчо Автографа- човекът който има автографи от световноизвестни личности акостирали в нашата страна.

Третия е Иван Хисар- собственик на трабант кабрио.

Следващия е Мартин Минков- кондуктор в една от автобусните линии в Пловдив. Постижението на кондуктора е, че той събрал над 20 хиляди автобусни билета.

Петият е Атанас Стойчев - инструктор по боулинг. Организаторите заявиха, че той е успял да нареди
©
Атанас Стойчев
9 боулинг топки една върху друга и да изравни световния рекорд в тази категория. Личният рекорд на Атанас Стойчев до днес е бил 8 боулинг топки една върху друга. Само с 10 опита инструкторът е успял да подобри своя и да изравни световния рекорд като постигна това в последния опит, а боулинг топките се задържаха една върху друга около минута.

Също така авторите на предаването ще съдействат за по-бързо предаване на докумените на участниците в централата на Гинес в Лондон.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Petima-plovdivchani-atakuvat-rekordite-na-Gines-23251
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.