Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът събира съветници на спешно заседание за “Градски транспорт”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 29.01.2007Коментари ()1600
©
На 31.01.2007 г. (сряда) в 08.30 ч. в Заседателна зала на Общината д-р Чомаков кани всички председатели на Политически представени групи в ОбС-Пловдив за вземане на спешно решение за бъдещето на дружество “Градски транспорт”.

Забавянето на процедурата по приватизация на “Градски транспорт”АД води до катастрофално влошаване на финансовото състояние на дружеството. Забелязва се тенденция към увеличаване броя на напускащи служители от предприятието, включително и на отговорни административни постове, което води до затрудняване, а в някои случаи и невъзможност за осигуряване на нормален административен процес.

Конкретен пример е напускането на главния счетоводител, което води до невъзможност за приключване на финансовата 2006 година. Напускат също шофьори и обслужващ персонал.

Ако не се вземе спешно решение за процедура по приватизация, дружеството може да бъде обявено в несъстоятелност (вече има заведено дело в съда), което не е в интерес на жителите на града ни и община Пловдив, считат специалистите от местната администрация.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-subira-suvetnici-na-speshno-zasedanie-za-Gradski-transport-23267
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.