Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Пазарджик ще постави безвъзмездно пилони за знамена в училищата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:12 / 20.10.2004Коментари ()1557
Едва 824.16 лв. събраха доброволците на фондация “Щедро сърце” в Пазарджик, достатъчни само за два пилона със знамена. Пазарджик е на последно място по събрани средства сред областните центрове, където се проведе акцията “Да вдигнем знамето в училище”. Парадоксално е, че най-много пари са събрани в Икономическия техникум и Математическата гимназия в Пазарджик, където вече има пилони и няма нужда от нови, коментира PA media.
По информация на радио Деж в акцията са се включили около 40 деца от 5 училища в града. Във всички тях поставянето на 9-метровите пилони ще се извърши безвъзмездно от Общината.
По-рано днес от фондация "Щедро сърце" обявиха, че в акцията са взели участие общо 2500 ученици от цялата страна и са събрали 46 хиляди лева. Припомняме, че идеята на инициатевата е за деня на българските будители 1 ноември във всяко българско училище да бъде издигнато националното знаме.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obshtina-Pazardzhik-shte-postavi-bezvuzmezdno-piloni-za-znamena-v-uchilishtata-2497
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.