Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тото Котуньо ще пее на Площад Централен в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 17.05.2007Коментари ()4591
©
На 18 май в 19 часа на Площад Централен Пловдив ще посрещне една от големите легенди на италианската поп музика- Тото Котуньо. Певецът идва в България само за два концерта, като единият от тях е специален подарък за пловдивчани от Платформа „Европейски Социалисти". Пловдивчани ще бъдат поздравени лично от лидерът на БСП Сергей Станишев, от водача на листата Кристиян Вигенин. По линия на ПЕС своята подкрепа ще заяви и главния секретар на ПЕС Филип Кордери.

Пловдив и неговите жители заслужават да видят на живо едно от лицата на световната поп сцена и затова Тото Котуньо ще изпее своите хитове на централния площад в петък вечер.
В грандиозния спектакъл ще вземат участие и българските звезди от Тоника, както и любимката на публиката Преслава, а началото на митинг -концертът ще бъде ознаменувано с шествие по пловдивските улици в което ще се включат по традиция гайдари, младежи и лицата на БСП Пловдив.

Концертът ще бъде и заключителната фаза на кампанията за членове на Европейския парламент на Платформа Европейски Социалисти- коалиция БСП и ДСХ.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Toto-Kotunyo-shte-pee-na-Ploshtad-Centralen-v-Plovdiv-27374
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.