Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Прокуратурата започва разследване за причините за пожара в дом "Майка и дете"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 31.05.2007Коментари ()1220
Прокуратурата започва разследване за причините за пожара в дом "Майка и дете" на ул. "Георги Раковски", информира в днешния си брой в."Труд - Пловдив". Засега се предполага, че причината за пожара е припламнала искра при работа с оксижен. Работниците ремонтирали водната инсталация за подгряване. Изгорели са електрическо табло, горелка, част от елинсталацията. Магистратите ще проверяват дали са спазени изискванията за противопожарна безопасност при ремонта и плановете за евакуация. Тримата работници, които са правили ремонта, са били откарани в токсикологията за изследване за обгазяване. Двама са в клиниката, а третият е изписан. Те са с ниска степен на обгазяване, но остават за лечение, защото са вдишали газове от горяща пластмаса и найлон.

Вестникът допълва, че в Дома подготвят голямо тържество за празника на детето. Бяхме напълно готови за празника, всичко изчистихме, окачихме дори балоните и избухна този пожар. Не се отказваме обаче, ще направим всичко, за да се почувстват децата истински щастливи", обясни директорката на дома д-р Стайка Милева.



Още по темата: общо новини по темата: 4
30.05.2007 »
30.05.2007 »
29.05.2007 »
29.05.2007 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prokuraturata-zapochva-razsledvane-za-prichinite-za-pozhara-v-dom-Maika-i-dete-27887
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.