Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
''Файненшъл таймс'' ще прави безплатна реклама на Казанлък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:47 / 03.11.2004Коментари ()1302
На 16 ноември "Файненшъл таймс" ще публикува 3 страници за България с акцент върху Казанлък и по-специално на тракийското златно съкровище, открито от д-р Георги Китов, прословутата ароматна роза и киселото мляко, съобщава в. “Монитор", цитирайки говорителя на общината Петя Кефалова.
След проявен интерес от страна на лондонското издание в Казанлък пристигнал лично главният редактор за Източна Европа Антъни Робинсън, придружаван от журналистите Карън Хоуп и Теодор Троев, който е представител за България. Екипът е разговарял в продължение на час и половина с кмета Стефан Дамянов за проекта “Долината на тракийските владетели" и за проект, посветен на Националния парк “Розата". Обсъдени били въпроси, свързани с местното самоуправление и развитието на туризма. Първоначалният проект за развитие на инфраструктурата и комуникациите около тракийските гробници в района, преди да бъдат намерени уникалните златни находки в могилата Голямата Косматка, ще бъде финансиран през следващата година от държавния бюджет. Проектът е на стойност 885 000 лева.
Материалите за града на розите, които ще бъдат публикувани във в. “Файненшъл таймс" са напълно безплатни, категорична е Петя Кефалова.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Fainenshul-taims-shte-pravi-bezplatna-reklama-na-Kazanluk-2819
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.