Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арх. Николов: Пловдивчани оцеляват въпреки управлението на олигархията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 03.10.2011Коментари ()4064
©
"Най-хубавото, което се случи през последните четири години бе, че пловдивчани оцеляха въпреки управлението на Славчо Атанасов и олигархията. Настоящият кмет и неговият екип изпълниха едва 5 процента от управленската си програма", заяви кандидатът на "Синя коалиция-Пловдив" арх. Илко Николов в телевизионен дебат. 

"Пловдивчани не трябва да допуснат червената олигархия и Георги Гергов отново да властват в Пловдив", допълни архитект Николов. 

"Синя коалиция-Пловдив" предлага на пловдивчани нов обществено-политически модел на управление, който залага на експертното начало. Чрез него специалистите в различни области имат реалната възможност да се включат в управлението на града. Програмата на "Синя коалиция-Пловдив" е подготвена с активното участие на браншовите организации и граждански структури в града. 

Това е правилният път, доказва го фактът, че зад този нов модел на управление застават и представителите на малкия и среден бизнес в града в лицето на Бизнес експертен съвет. Фирмите, които членуват в него, осигуряват работните места и икономическото развитие на Пловдив, но за съжаление в момента бизнесът като цяло се задъхва от високите данъци и такси", заяви кандидатът на "Синя коалция-Пловдив". 

За да се променят нещата - каза арх.Николов, сме изработили бизнес план с актуализирана програма в съответствие с отрасловия и икономически профил на Пловдив, която залага на стратетигическото развитие на града за следващите 15 години. 

"Синя коалиция - Пловдив" ще работи за силно местно управление за разлика от ГЕРБ, които залагат изцяло на централизирано държавно управление и по този начин Пловдив губи своята идентичност.

Според арх. Николов към момента управляващите в Пловдив нямат ясна концепция за работа по линия на европроектите и 220-те милиона лева , за които говорят от БСП, предстои да бъдат одобрени, а не са осигурени все още. Кандитат за кмет от "Синя коалиция - Пловдив" , че като кмет ще работи за реализирането на 10 мегапроекта от изключително значение за Пловдив, в областта на инфраструктурата, градоустройството, социалната политика, екологията, туризма и културата.

По темата "Катуница" политизирането на един криминален акт като този в Катуница води до непредвидими последици - бе категоричен арх.Илко Николов. Убеден съм - каза той, че това се прави съвсем съзнателно, за да се манипулират изборите от страна на управляващите.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Arh-Nikolov-Plovdivchani-ocelyavat-vupreki-upravlenieto-na-oligarhiyata-292392
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.