Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Синя коалиция Пловдив": Заставаме зад десния кандидат Иван Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 25.10.2011Коментари ()6485
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
"За да не се случи нов мандат на застой на Пловдив, трябва да обединим десния модел на управление в града", каза кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Тотев на приключилата преди минути пресконференция, на която "Синя коалиция-Пловдив" заяви своята подкрепа за него, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тотев подчерта, че ясно трябва да се разграничи левият и десен модел и това, че Славчо Атанасов е кандидатът на левите, които го припознават като такъв. На срещата присъстваха Спас Гърневски, Петър Попов, Илко Николов, Радослав Бозуков, Димитър Язов и народният представител Менда Стоянова. Бяха представени двама нови общински съветници от ГЕРБ - Десислава Желязкова и Димитър Кацарски.

Спас Гърневски и Петър Попов подчертаха, че СДС и ДСБ са автентичните представители на десницата и като такива винаги са работили за дясното управление на града.

"В стремежа си да запази статуквото, Славчо Атанасов играе дори с ДПС", заяви Петър Петров.

Гърневски добави, че БСП са изцяло завършена олигархическа партия и тази седмица ще стане ясно кой е зад олигарха, заставайки зад Славчо Атанасов. От другата страна ще бъдат всички останали, които ще подкрепят десния кандидат Иван Тотев.

"Трябва ясно да се види разграничителната линия, от чиято лява страна е олигархията с натрупаните мощ и капитали и подкрепена в последните 4 години от управлението на града", каза още Гърневски.

Стана ясно, че "Синя коалиция Пловдив" подкрепя Тотев без никакви условия, а представителят на бизнеса Димитър Язов беше категоричен, че единствено дясно управление може да съживи икономиката на един град в условия на криза.

Арх. Илко Николов призна с достойнство факта, че "Синята коалиция" е загубила битката в тези избори до момента, но подчерта, че не са загубили войната срещу олигархията.

"Считам, че представителите на Синята коалиция в ОбС освен като партньори ще бъдат и много необходими като коректив за силно управление", бяха думите на доскорощния кандидат-кмет.

Иван Тотев заяви, че това не е поредният политически пазарлък и шуробаджанащина и благодари за подкрепата, която днес му бе заявена. Той беше категоричен, че очаква вотът за промяна на пловдивчани да се повтори и идната неделя.



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sinya-koaliciya-Plovdiv-Zastavame-zad-desniya-kandidat-Ivan-Totev-298984
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.