Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ограничават товарния трафик през Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 15.11.2004Коментари ()1476
Цялостна схема за извеждане на товарния трафик извън Пловдив подготвя тази седмица работна група от експерти, обединяващи Общинската комисия по безопасност на движението, ДАИ, КАТ и съответните РПУ, съобщи общинската пресслужба.
Работната група ще проведе поредица от срещи с ръководствата на Митнически терминал, на Безмитна зона, както и на големите производствени предприятия в рамките на града (като Бутилираща компания, “Каменица”АД и др.). Експертите ще направят и обход на всички околовръстни трасета на Пловдив. Задачата е да се оптимизират трасетата за преход на товарни автомобили в посоките изток-запад и север-юг, които са и трансгранични трасета. Целта е също да се избегнат натрупвания на повече тирове край Митническия терминал и шосетата до производствените предприятия, както и да се намерят най-удачните маршрути до тези предприятия, които са в границите на града.
На 23.11.2004 г. (вторник) на редовното заседание на Общинската комисия по безопасност на движението работната група ще докладва изготвените предложения и ще бъдат взети решения за трафика на товарни автомобили през и край града.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ogranichavat-tovarniya-trafik-prez-Plovdiv-3021
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.