Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Транспортна фирма ще набира международни шофьори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 06.08.2007Коментари ()12758
Шофьори за международни превози с трудови договори набира пловдивската фирма „АИТ Интернешънъл транспорт", пише в." 24 часа- Пловдив". По време на изпитателния си срок одобрените ще взимат месечно възнаграждение в размер на 3 минимални работни заплати. След като докажат лоялността и способностите си, надницата веднага ще скочи до европейските нива, обясняват от компанията.

Тъй като става въпрос за пътувания, които понякога продължават и по цял месец, е трудно веднага да се разбере, кой от кандидатите познава маршрутите и е психически стабилен, разясняват условията от дружеството.

Определеното време за проверка на уменията на бъдещите служители е 2 седмици. През този период те ще пътуват като навигатори заедно с най-добрите шофьори на фирмата, за да могат да разучат европейските аутобани и да се види каква е издръжливостта им на дълъг път.

Предварителният подбор ще е по-документи, след това най-надеждните ще направят няколко кръгчета с многотонажните возила.

Кандидатите трябва да притежават категория Е и вече да са пътували извън пределите на България с тежкотоварни автомобили. „Невинаги човекът, който е изкарал десетки години зад волана, е най-подходящият кандидат", смятат собствениците. На интервюто с тях по-голям шанс ще имат хората, които през последните няколко години активно са шофирали по европейските пътища.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Transportna-firma-shte-nabira-mezhdunarodni-shofyori-30436
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.