Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Максим Стависки катастрофира край Приморско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:16 / 06.08.2007Коментари ()3253
©
Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е катастрофирал край Приморско в неделя около 19,45 часа.

В инцидента са участвали и още две коли, като има и загинал. Максим не е засегнат. При катастрофата умира момче на 23 години. Верижната катастрофа е станала на десен завой край моста над река Ропотамо.

Друго момиче е тежко пострадало и е в кома, а лекарите определят състоянието му „с опасност за живота". При катастрофата са се сблъскали джип Хамър и два леки автомобила. Всъдеходът е на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.

Максим не е пострадал, сам е карал автомобила си и не е употребявал алкохол. Това заяви полицейският началник Павлин Димитров по БНТ.

Партньорката на Стависки Албена Денкова е в София. Загиналият младеж се казва Петър Петров от Сливен и е управлявал Хонда.

Причините за инцидента се изясняват, но най-вероятно неприятната случка е станала заради мокрия път. Момичето, което е в кома, се казва Михаела и се е возила на седалката до ПетровНа задната седалка в колата е бил брат му - Валентин, на 17
години, и негова приятелка - тя е с гръбначно-мозъчна травма, а Валентин има множество наранявания.

Денкова и Стависки са лица на медийната кампания за внимателно и трезво шофиране. Информация и снимка ТОП СПОРТ.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Maksim-Staviski-katastrofira-krai-Primorsko-30438
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.