Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
28 хил. лв. са определените средства от бюджета на община Рудозем за текущи ремонти на училищата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 14.08.2007Коментари ()934
28 хил. лв. са определените средства от бюджета на община Рудозем за текущи ремонти на учебните заведения, съобщи за радио "Фокус" - Смолян Динко Уручевски - главен експерт в община Рудозем. 12 хил. лв. са предвидени за дълготрайни материални активи. Текущите ремонти се осъществяват най-напред съгласно предписанията на РИОКОЗ и пожарната служба.

 След изпълнение на предписанията се набляга и на освежаване и поддържане на училищните сгради, добави експертът. В момента във всяко едно училище в община Рудозем текат ремонтни дейности. Очаква се в края на месец август ремонтите да приключат и училищата да са готови за посрещане на новата учебна година, каза още Динко Уручевски.


На територията на община Рудозем има четири училища, като 2 от тях са общообразователни, едно е основното училище в Елховец, и едно начално в Рудозем. Във всяко едно населено място към общината има действащи детски градини, каза още Динко Уручевски.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/28-hil-lv-sa-opredelenite-sredstva-ot-byudzheta-na-obshtina-Rudozem-za-tekushti-remonti-na-uchilishtata-30781
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.