Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Семинар "Развитие на междукултурна чувствителност" ще се проведе в Смолян
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 21.08.2007Коментари ()924
Със семинар на тема "Развитие на междукултурна чувствителност" днес започва проектът "Приятелю, това съм аз", който е част от националната кампания "Всички различни - всички ранни", съобщи за радио "Фокус" - Смолян ръководителят на проекта Люба Читанова.

Младежи с различна етническа принадлежност от Смолян, село Смилян и Бенковски ще участват в тридневния семинар, който ще се състои в местността Райковски ливади в околностите на Смолян и Смолянски езера.


Там ще се работи интерактивно. Ще бъдат организирани екстремни игри и преживявания. Проектът се реализира по програма за младежди дейности 2006-2007 г. с финансовата подкрепа на Държавната агенция за младежта и спорта. Бенифициент е сдружение "Традиции и иновации" - Смолян.


Кампанията ще завърши на 22 септември с шествие и младежко парти на площад "Свобода" в града. Целта на програмата е утвърждаване на разбирателството и толерантността между различните етнически групи. Информацията е на агенция"Фокус". 



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Seminar-Razvitie-na-mezhdukulturna-chuvstvitelnost-shte-se-provede-v-Smolyan-31034
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.