Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Водач преби пешеходка в Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 31.08.2007Коментари ()1939
Задържан е водач, пребил пешеходка в Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на полицията. Вчера около 17.30 часа на кръстовището на улиците "Екзарх Йосиф" и "Константин Величков" 39-годишният шофьор К.П. едва не блъснал пресичащата на пешеходна пътека.

Мъжът рязко натиснал спирачката на "Фиат Типо" и спрял в непосредствена близост до  младата жена. Двамата си разменили по няколко реплики и момичето продължило да се движи по улицата. Шофьорът обаче я последвал с автомобила си и на следващото кръстовище паркирал така, че тя да не може да пресече.

Въпреки опитите на пешеходката да заобиколи колата, мъжът започнал да се движил напред-назад с автомобила и да й пречи да заобиколи "Фиат"-а. Между двамата възникнал скандал, вследствие на което мъжът слязъл от колата и с няколко удара в лицето свлякъл младата жена в безсъзнание на улицата. В същия момент наблизо преминавал автопатрул на СОТ.

Виждайки случилото се, служителите на реда реагирали светкавично и задържали побойника. Пострадалата е откарана в болница. На нападателя е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, който днес ще бъде разгледан от Районен съд - Пазарджик, уточниха от полицията.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Vodach-prebi-peshehodka-v-Pazardzhik-31502
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.