Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бойко Борисов за компроматите: Надявам се да не се чуе, че ям малки деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 31.08.2007Коментари ()2851
©
След като за нашия кандидат за кмет на Бургас се чу, че трови малки деца, сега за нашия кандидат в Пловдив се чу, че изнасилва малки деца. Надявам се, че в скоро време няма да се чуе, че аз ги ям. Това каза столичният кмет Бойко Борисов на пресконференция пред сградата на Столичната община, предаде Агенция "Фокус".

Борисов посочи, че е поканил Славчо Атанасов, който е кандидат за кмет на ГЕРБ и ВМРО в град Пловдив, да дойде и да декларира това, което явно е компромат. Борисов посочи, че за целта Славчо Атанасов е представил писмо, подписано от комисар Ангел Рангелов, регионален директор на МВР за Пловдив, в което пише: "Уведомяваме ви, че в интегрираните информационни системи на МВР не фигурирате като извършител на престъпление."

Борисов посочи още, че в разговор с апелативния прокурор в негово присъствие Росен Димов е потвърдил, че името на Атанасов не фигурира в архивите на прокуратурата. "Моля всеки, който знае или има доказателства срещу г-н Славчо Атанасов, да го предаде на органите на прокуратурата или на МВР, или лично на мен", каза още Борисов.


Борисов каза, че преди време премиерът Сергей Станишев е изразил надежда, че няма да има компромати на местните избори. Кметът каза, че няма нищо срещу премиера Станишев, но го помоли да възпре хората, които водят компроматна война, защото това не отива на политическа партия със 100 години история. "Това ще даде много лош тон на кампанията. Нека премиерът да ме извини, с лично качество визирам го като председател на партията", допълни още кметът.


"Аз се надявах, че в Пловдив ще има достойно състезание и сблъсък на идеи и програми. За пореден път обаче, с гнусотии се опитват да манипулират хората в Пловдив, но това което искам да обещая, е че само след два месеца тази промяна, която желаят пловдивчани, ще стане. Тази гадост само би ми помогнала изборите да приключат само след два месеца", категоричен беше Славчо Атанасов. Интелигентността на пловдивчани е достатъчно голяма сами да преценят кой има интерес в Пловдив да не станат промените, които са желани.

Той каза още, че директорът на училището, в което е преподавал ще дадат официално изявление по-късно днес. Той посочи още, че има 14-годишна дъщеря, на която днес е обяснил, че за татко й ще се говорят мръсотии, защото по думите му: "Няма с какво друго да ме спрат."



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Boiko-Borisov-za-kompromatite-Nadyavam-se-da-ne-se-chue-che-yam-malki-deca-31506
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.