Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съюзите на българските командоси и инвалидите застават зад Славчо Атанасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:47 / 17.09.2007Коментари ()3283
©
В обръщение към ВМРО-Българско национално движение Пловдив СНЦ "Съюз на инвалидите-дружество Пловдив", Съюзът на инвалидите в България, Регионален център Пловдив и Асоциация български командоси изразиха подкрепата на членовете си за кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив.


„Хората с увреждания са особено чувствителни към специфични проблеми на градската среда - архитектурни, комуникативни и транспортни бариери; към лошото здравно обслужване и ниския социален статус.Като кмет на район „Тракия „ Славчо Атанасов " е водил открити и ползотворни разговори с нас, бил е съпричастен към проблемите ни и не ги е решавал повърхностно, а реалистично, в обществена полза и в унисон с европейските стандарти" - заяви госпожа Смиляна Запрянова - председател на УС на РО на СИБ.
„На практика се уверихме в неговата загриженост за хората с увреждания в Пловдив и благодарение на Славчо Атанасов имаме помещения, в които да провеждаме клубни сбирки"- каза председателят на СНЦ "Съюз на инвалидите-дружество Пловдив Тоби Качаков.


„Асоциация български командоси вече втора година работи активно в районните училища с изключителното съдействие на Славчо Атанасов за реализиране на проекта „Млад командос" - за възпитание и спортна подготовка на подрастващите. Славчо Атанасов е човек и администратор, който поема отговорност, държи на думата си и изпълнява обещанията си; успешно работи със структурите на гражданското общество и допринесе много за благоустрояването на район „Тракия", за създаването на нови работни места, както и за развитието на културата, спорта и образованието.


Асоциация български командоси застава безрезервно зад Атанасов и го подкрепя в кандидатурата за кмет на Пловдив" , заяви Васил Томов , председател на Областния комитет на и член на УС на АБК.

 



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Suyuzite-na-bulgarskite-komandosi-i-invalidite-zastavat-zad-Slavcho-Atanasov-32215
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.