Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва традиционнeн панаир в Смолянско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 05.10.2007Коментари ()1049
Традиционният Устовски панаир ще се проведе от днес до 7 октомври. Организатор на проявата е община Смолян. Посетителите ще открият изключително разнообразие от селскостопански, промишлени и търговски изделия, различни видове услуги, животни. Както и досега, панаирът ще бъде разположен в централната част на квартала.

Люлки, катерушки, пързалки, надуваеми крепости, виенско колело и редица други забавления ще привличат децата и техните родители. По традиция най-много от всичко ще бъдат кръшните народни хора, на 6 октомври от 16.00 часа на площад "Възраждане" ще свири Виевската фолклорна група с ръководител Емил Узунски.


За да бъде гарантирана безопасността на движението и подсигурен обществения ред, ще бъде спряно движението на всички МПС по улиците: "Пазарска" в участъка от кръстовището на ул. "Тракия" до кръстовището на ул. "Васил Райдовски" при Маданския мост; ул. "Братан Шукеров" в участъка от кръстовището на ул. "Продан Табаков" до кръстовището на ул. "Пазарска", както и отсечката до магазин "Никра" в района на пазара за времето от 6.00 до 22.00 часа на 7 октомври. За посетителите на панаира е определен временен паркинг в градината до Пенсионерския клуб и по ул. "Братан Шукеров".



Източник: радио "Фокус" - Смолян


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Zapochva-tradicionnen-panair-v-Smolyansko-33102
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.