Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Есенно изложение на хората с увреждания започва в Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 08.10.2007Коментари ()975
Есенно изложение-базар под надслов "С любов сътворено" организира фондация "Хефест", съобщи Пенка Кацарска, председател на "Център за социална рехабилитация и интеграция на лица в неравностойно социално положение - Хефест" - Пазарджик . Есенното изложение се посвещава на Световния ден на шизофренията - 10 октомври.


Изложението ще се проведе от днес до 12 октомври съвместно със Сдружение "2002 Надежди" град Пазарджик в Етнографска експозиция на Регионален исторически музей. На 8 октомври от 15.00 часа ще започне представянето на сувенири и изделия на приложното изкуство, изработени през летните месеци от лица в неравностойно положение от двете организации. Ще бъдат представени аксесоари от текстил и кожа- брошки, гривни, колани и пръстени, покривки и салфетки за студено сервиране, изделия от кожа и текстил, калъфи за очила, ключодържатели, моливници, вази, шишета, рисувано стъкло, чаши и други.


Изделията ще се разпродават на достъпни цени от 0.50 лева до 1.00 - 2.00 лева.
Изложбата ще бъде отворена за посещение в Етнографската експозиция, на улица "Отец Паисий" № 8 в часовете от 9.00 до 12.00 преди обяд и по- късно от 13. 00 до 16. 30 часа. Входът за всички граждани ще е свободен.



Източник: радио “Фокус” - Пазарджик


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Esenno-izlozhenie-na-horata-s-uvrezhdaniya-zapochva-v-Pazardzhik-33196
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.