Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Учениците ще пътуват с редовна цена на билета, ако се бавят списъците с новите карти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 10.10.2007Коментари ()1453
© Plovdiv24.com
Заради стачката на учителите се отчита забавяне в представянето на списъците
Напомняме, че картите за пътуване в градския транспорт на ученици, дневна форма на обучение, както и ученици - жители на Пловдив, но учещи извън града, се издават ежегодно и настоящите са валидни до 15 октомври, обясниха от общинския пресцентър.

Картите се издават срещу представени списъци на учениците, желаещи да пътуват по намалени цени, които списъци се представят от съответните училища. Те се издават от ОП «Организация и контрол на транспорта». Поради стачката на учителите се отчита забавяне в представянето на списъците. Ако новите карти на учениците не бъдат издадени до началото на следващата седмица, поради забавяне от страна на съответните училища, децата ще трябва при пътуване, до издаване на новите им карти, да плащат редовната цена на билет в градския транспорт.

От общинското предприятие призовават директорите на училища да представят на време списъците на учениците, за да могат децата да получат навреме новите си карти за пътуване с намаление.

 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenicite-shte-putuvat-s-redovna-cena-na-bileta-ako-se-bavyat-spisucite-s-novite-karti-33355
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.