Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Николай Караиванов: „Дребният и среден бизнес е в основата на десницата”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 11.10.2007Коментари ()3450
©
„Срещата ми със Занаятчийската камара е особено важна, защото това са типичните представители на дребния и среден бизнес, които дават препитание на хиляди хора.", това каза вчера лидерът на СДС и кандидат за кмет на коалиция „ДА за Пловдив" Николай Караиванов. Основните проблеми на занаятчиите и възможностите за развитие бяха обсъдени по време разговора.


Представителите на Занаятчийската камара са едни от най-почтените данъкоплатци и са гръбнака на икономиката. Дори българският държавен бюджет се пълни най-вече от такива хора, а не от големите монополи.

Според Николай Караиванов дребният и среден бизнес е в основата на десницата в цяла Европа. „Затова аз, като лидер на СДС и кандидат за кмет на Пловдив се намирам сред свои.", каза кандидатът на „Десен Алианс за Пловдив".

В програмата на коалиция „ДА за Пловдив" са засегнати и създаване на занаятчийски работилници на приземните етажи на възрожденските къщи в Стария град, предоставяне на Занаятчийската камара на магазина на ул. „Д-р Вълкович" за експониране на занаятчийските произведения, създаване на шоколадова работилница, с помощта на занаятчийската камара „Кобленц".

Най-голямата структура в Европейската народна партия е Съюзът за малки и средни предприятия. Те имат 80 евродепутати в Европейския парламент. Там са събрани работодатели, при които работят над 10 млн. европейци.
Пловдив и България в лицето на Мария Капон, която подкрепя кандидатурата на Николай Караиванов за кмет на Пловдив, има единствения представител в ръководството, а това е гаранция, че пловдивските занаяти и дребния и среден бизнес ще имат мост към колегите си в Европа.


Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nikolai-Karaivanov-Drebniyat-i-sreden-biznes-e-v-osnovata-na-desnicata-33400
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.