Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Захари Георгиев: Пловдивчани искат да виждат красиви неща, а не да слушат обяснения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 14.10.2007Коментари ()2390
©
Кандидатът за кмет на Коалиция за Пловдив инж. Захари Георгиев се срещна с колектива на търговска верига "ЗОРА". Без да отнема от работното време на служителите, по време на редовната им сутрешна оперативка, той обсъди с младежкия колектив на фирмата възможностите за привличане на преки инвестиции в града под тепетата и развитието на търговията на едро.

Стотици милиони лева могат да влязат в града ни и с тях да бъдат преобразени детски градини, ясли, паркове и места за отдих, каза пред служители на "ЗОРА" инж. Георгиев. Може да се намери подходящата комбинация от частни инвеститори и пари от еврофондовете и това е много лесно, ако се играе по правилата, сподели Захари Георгиев в отговор на проявения интерес.

Липсата на добра жилищна политика на Община Пловдив беше другият проблем, който поставиха домакините. Когато се отпускат терени за МОЛ-ове да се поема и ангажимент за строителство на блокове с жилища за младите хора, поискаха служителите от кандидата за кмет. Не е проблем, каза Захари Георгиев, да се въведе такова изисквате към инвеститорите в строителния бранш, особено когато това касае младите хора на Пловдив.

Тревогата си за окаяното състояние на стадион Пловдив споделиха още служителите на фирма "ЗОРА". Градът ни няма нито една голяма спорта зала, а управата отдаде толкова терени за строителство на МОЛ-ове, възмущаваха се хората. Когато спортувах на този стадион имаше 13 игрища, спомни си Захари Георгиев. Такива дадености като нашия стадион, в съчетание с Гребния канал са малко в страната. Това място може да се разработи и да допринесе са добрия бизнес и на търговски вериги като вашата. За съжаление, Общината апортира 140 дка в измислената дейност "Увеселителен парк" и нищо повече не се случи. Това е далавера на тъмно, заяви кандидатът за кмет на Пловдив. Стадионът беше актуван като държавна собственост и кметът ни трябваше да продължи разговорите с държавните институции като добър стопанин, а не да дава изявления, че те му пречат. Пловдивчани искат да виждат красиви неща, а не да слушат обяснения, допълни Захари Георгиев.



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zahari-Georgiev-Plovdivchani-iskat-da-vizhdat-krasivi-neshta-a-ne-da-slushat-obyasneniya-33497
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.