Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Топлофикация започва запълване на отоплителните инсталации
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 18.10.2007Коментари ()1152
Във връзка с подготовката за зимния сезон, от понеделник Топлофикация Пловдив ще започне запълване на отоплителните инсталации в сградите ползващи топлинна енергия за отопление, съобщиха от дружеството.

Освен това от дружеството допълниха, че по искане на  на детски и здравни заведения, отоплението им ще бъде включено преди отоплителния сезон. Всички останали клиенти ще бъдат снабдени с топлинна енергия, съгласно изготвен график. Първи ще бъдат включвани сгради с най-малки задължения за консумирана топлинна енергия до сега.

От  Топлофикация напомнят на всички  клиенти  да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се образуват въздушни възглавници и да не се налага допълнително обезвъздушаване след пускане на отоплението. Регулирането на отоплението чрез вентилите се извършва след запълването на радиаторите и пълното им нагряване.

В сградите, в които потребителите не желаят пускане на отоплението поради извършване на ремонти или по-късно включване,  упълномощените лица да поставят на вратата на абонатната станция бележка, подписана от тях, че засега сградата не трябва да бъде включвана. Пускането на отоплението в тези сгради ще бъде извършено след писмена заявка.

 

 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Toplofikaciya-zapochva-zapulvane-na-otoplitelnite-instalacii-33702
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.